Forside Bankkunde Det Private Bereds...

Det Private Beredskab

Pr. november 2016 takkede Det Private Beredskab af med virkning fra den 1. januar 2017. Det skete i praksis ved en omformulering af vedtægterne. Den reele betydning af vedtægtsændringerne er, at Det Private Beredskab ikke længere kan træde til ved banklukninger.

Der er ikke sket nogen ændringer i forhold til indskydernes dækning. Og sektorens pligter i forhold til at samle regningen op er også uændrede.

Læs mere: Det Private Beredskab takker af

Finansrådet stiftede foreningen "Det Private Beredskab til Afvikling af Nødlidende Banker, Sparekasser og Andelskasser" den 13. juni 2007.

Formålet med Det Private Beredskab var at medvirke til, at nødlidende banker, sparekasser og andelskasser - som alternativ til overtagelse af Finansiel Stabilitet A/S eller til konkurs - kunne afvikles ved, at en anden bank, sparekasse eller andelskasse overtog den nødlidende og videreførte denne. 
 
Medlemmer af Det Private Beredskab bestod af banker, sparekasser og andelskasser samt herværende filialer af udenlandske kreditinstitutter, der opfyldte medlemsvilkårene og havde meldt sig ind i foreningen.

 
 
 
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her