Forside Bankkunde Få styr på din pri...

Få styr på din privatøkonomi

Læg et budget

Læg et budget, så du har overblik over indtægter og udgifter. Tjek dit budget hver måned og gå gerne dine udgiftsposter igennem med jævne mellemrum og vurder, om de enkelte udgifter er nødvendige. Måske kan du vælge billigere løsninger fx kan det være værd at overveje at droppe fastnettelefonen og flytte nummeret til mobiltelefonen. Husk at spare penge op til større ting som fx bil, ferie og møbler og vær opmærksom på, at du også får renter af dine opsparede penge. Du kan formentlig finde et budgetskema til inspiration på din banks website.

Tjek ÅOP

Kig altid på de Årlige Omkostninger i Procent, når du låner penge, så du har mulighed for at vælge det billigste lån.

Årlige Omkostninger i Procent på aaop.dk

Vælg den billigste betalingsmåde

Undersøg hvad der er billigst for dig: Dankort, kontokort, kreditkort, kassekredit eller forbrugslån. Styr selv din budgetkonto via netbanken. Det giver dig overblik, og det er billigere selv at stå for bankforretningerne. Bliv klogere på, hvilke gebyrer der må opkræves ved fysisk handel og ikke fysisk handel.

Gebyrer og betingelser på pengepriser.dk

Gebyrer og betingelser på forbrug.dk

Spørg

Har du spørgsmål, eller er der noget, du ikke forstår, så spørg din bankrådgiver. Ingen spørgsmål er pinlige - det handler om, at du forstår din økonomi.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her