Forside Om os Disclaimer

Disclaimer - Ansvarsfraskrivelse og ophavsret

Ansvarsfraskrivelse

Finansrådet påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på dette websted eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet eller andre årsager.

Ophavsret

Finansrådet har retten til domænet www.finansraadet.dk og ophavsretten til indholdet herpå i henhold til ophavsretsloven, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt i konkrete tilfælde. Ophavsretten omfatter alt indhold, der er publiceret på webstedet, uanset om indholdet efterfølgende er slettet eller ændret.

Det er tilladt vederlagsfrit at kopiere materiale fra webstedet - såvel elektronisk som i papirform - forudsat, at Finansrådet udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske indholdet.

Det er tilladt at oprette links - herunder dybe links - til webstedet forudsat, at der linkes direkte til Finansrådets adresse, sådan at linket åbnes i en ny browser, hvor hele Finansrådets webmiljø er bibeholdt. Sådanne links må dog på ingen måde bruges i reklamemæssigt eller lignende øjemed.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her