Forside Om os Job i Finansrådet

Job i Finansrådet

Finansrådet ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere, som er interesseret i at gøre en forskel for den finansielle sektor.

For at skabe merværdi for vores medlemmer kræver arbejdet i Finansrådet kompetente medarbejdere. Derfor søger vi jævnligt talenter, som med engagement og faglig ballast kan arbejde med fx økonomi, jura, uddannelse, kommunikation eller HR med afsæt i den finansielle sektor.

En typisk kandidat til Finansrådet har et højt fagligt niveau, er i stand til at arbejde både selvstændigt såvel som sammen med andre og er loyal og engageret. Da Finansrådets primære opgave er at varetage sektorens interesser er det yderligere vigtigt, at vores medarbejdere er kommunikativt stærke.

Hos os får du som medarbejder et stort ansvar og råderum i en organisation, der sætter idéudvikling og sparring højt. Opgaverne vil variere afhængigt af din baggrund og job og kan være alt fra research, rapportskrivning, høringssvar til mere udadvendte opgaver som undervisning, udvalgsarbejde og pressekontakt.

 
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her