Økonom med indsigt i kapitalkrav søges til Finans Danmark

13. februar 2017

Balanceret regulering af den finansielle sektor er et tema, der står højt på den politiske dagsorden. I Finans Danmark søger vi nu en stærk økonom, der kan kaste sig ind i arbejdet med at sikre en fornuftig implementering af fremtidige kapitalkrav til gavn for den økonomiske vækst og finansielle stabilitet.
 
Dine opgaver
Din hovedopgave bliver kapitalkravsberegninger, som du skal omsætte til politisk interessevaretagelse. Det kræver en tæt dialog på højt fagligt niveau med vores medlemmer og forudsætter at du proaktivt bygger netværk og relationer hos myndigheder, interesseorganisationer, europæiske institutioner, såvel som til øvrige relevante stakeholders.

Stillingen indeholder en stor formidlingsopgave, da de teknisk komplicerede beregninger og resultater skal ud over rampen og kommunikeres i øjenhøjde til forskellige målgrupper via fx oplæg på fagseminarer, udvalgsmøder og pressebriefs. Derudover skal du naturligvis også være leveringsdygtig i klassiske høringssvar.
På dit bord ligger der også elementer af EMIR-forordningen herunder fx clearing, CCP’er, samt OTC-derivater.

I afdelingen ’Regulering og Analyser’ får du 14 engagerede og dygtige kolleger, hvis primære arbejdsområder er inden for kapitalkrav, likviditet, regnskabsregler og værdipapir. Alle områder som har stor forretningsmæssig betydning for de danske kreditinstitutter.
 
Om dig
Du er en teknisk faglig og kommunikativ stærk økonom (cand.polit/oecon), der har solid regne-erfaring med kapitalkrav eller generel finansiel regulering fra sektoren, myndigheder eller lignende i kombination med en god politisk forståelse og en skarp pen.

Du kan proaktivt se de gode og relevante historier på et kompliceret fagområde og sætte dem ind i en større samfundsmæssig kontekst, som du kommunikerer konstruktivt og ’to the point’ til flere forskellige målgrupper.

Du trives i et dynamisk miljø, hvor den politiske dagsorden kan ændre sig fra dag til dag, og hvor samarbejde på tværs af fagområder prioriteres højt, for at vi sammen når de bedste resultater.

Kontakt og ansøgning
Send hurtigst muligt og senest søndag den 5. marts 2017 din ansøgning, CV og eksamensbevis mærket ’RA2017’ til job@fida.dk.
 
Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte økonomisk direktør Jakob Legård Jakobsen på jlj@fida.dk.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her