2013

 
​Regeringens seneste vækstinitiativ vil forbedre landbrugets mulig-heder for at øge indtjeningen og for at skaffe risikovillig kapital.
 
På generalforsamlingen i Finansrådet mandag den 2. december 2013 blev følgende valgt til Finansrådets bestyrelse.
 
​Som følge af et øget fokus på omkostningsniveauet har Finansrådet besluttet at gennemføre en organisationsændring, der medfører en reduktion i medarbejderstaben
 
​Finansrådet glæder sig over, at der er indgået et bredt politisk forlig om, hvilke krav der skal stilles til systemisk vigtige banker (SIFI’er) i Danmark.
 
​Rangvid-udvalget har foretaget en grundig afdækning af baggrun-den for den finansielle krise, og Finansrådet ser frem til at drøfte udvalgets fremadrettede anbefalinger nærmere.
 

Finansrådet har pr. 1. august ansat Louise Mogensen som vicedirektør med ansvar for PA/PØ, kommunikation og forretningsudvikling

 

Finansrådet deler generelt vismændenes beskrivelse af de finansielle forhold i Danmark og deres holdninger til bankunion og FTT. Finansrådet kan til gengæld ikke støtte op om formandskabets ønske om lånegrænser.

 

Finansrådet mener, der er behov for at gentænke de nuværende ejerstrukturer i landbruget, og hilser derfor kommissionens anbefaling om fjernelse af reglen om, at landmanden skal have bestemmende indflydelse velkomment

 

Bankdirektør Tonny Thierry Andersen bliver ny formand for Finansrådet, da Michael Rasmussen fratræder sin stilling i Nordea Bank Danmark A/S.

 

Nye boligmarkedstal. Handelstiderne på ejerlejligheder er nu lavere end før finanskrisens udbrud. Godt nyt for potentielle sælgere, vurderer Finansrådet.

 

SIFI-udvalgets anbefalinger om krav til de systemisk vigtige banker i Danmark tager luften ud af regeringens vækstinitiativer.

 

Regeringens seneste to udspil, Konkurrenceevnepakken og kontanthjælpsreformen, er godt nyt for dansk erhvervsliv, danske arbejdspladser og dermed dansk vækst

 

Deutsche Bank AG har meddelt Finansrådet, at man har besluttet ikke længere at deltage som stiller i Copenhagen Interbank Offered Rate (CIBOR) med virkning fra den 1. marts 2013. Deutsche Bank vil stille renter sidste gang i CIBOR den 28. februar 2013.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her