Brancheforeninger

De forskellige brancher i finanssektoren har hver sin forening, der varetager de forskellige branchers forretningsinteresser i forhold til lovgivere, myndigheder og andre brancher.

Børsmæglerforeningen
Børsmæglerforeningen varetager fælles interesser for de handelberettigede på Københavns Fondsbørs over for myndigheder og offentligheden.

Finansrådet
Finansrådet er interesseorganisation for pengeinstitutterne i Danmark. Medlemmerne består af både banker, sparekasser, andelskasser og danske filialer af udenlandske banker.

Forbrugerrådet Tænk
Forbrugerrådet er en uafhængig forbrugerorganisation, der varetager alle forbrugeres interesser overfor erhvervsliv og myndigheder.

Forsikring & Pension
Forsikring & Pensions formål er at styrke varetagelsen af det samlede forsikrings- og pensionserhvervs interesser.

Investeringsfondsbranchen
Investeringsfondsbranchen (IFB) er brancheforening for investeringsforvaltere, der tilbyder investeringsfonde til private og institutionelle investorer med det formål at pleje deres opsparing.

Realkreditforeningen
Realkreditforeningen er en selvstændig organisation, som ønsker at skabe de bedst mulige vilkår for ejendomsfinansieringen i Danmark.

Realkreditrådet
Realkreditrådet er en brancheorganisation for realkreditinstitutter i Danmark. De arbejder for at skabe forståelse for realkreditsektorens synspunkter og opnå indflydelse på forhold med betydning fra branchen.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her