Aktuelle satser

Tomorrow/Next-renten

Tomorrow/Next-renten (T/N) er en usikret dag-til-dag referencerente for pengemarkedsudlån (deposit lending) i danske kroner med valørstart 1. danske bankdag efter indgåelsesdagen og udløb 2. danske bankdag efter indgåelsesdagen.

 

Dagens sats

T/N-renten vises med handelsdatoen. Nedenfor ses dagens T/N-sats samt dagens omsætning. Satsen kan findes efter kl. 12.00 på alle bankdage.
 
I tilfælde af at satsen på grund af tekniske årsager ikke er tilgængelig på dette website, kan fixingen ses på NASDAQ's website.
 
I skemaet ses T/N satserne samt omsætning for de sidste fem danske bankdage. På dage hvor T/N satsen er helt eller delvist kvoteret indeholder satsen et link til de enkelte panelbankers individuelle kvoteringer. Bemærk at T/N satsen ikke nødvendigvis er et simpelt gennemsnit af de kvoterede satser, da også dagens faktiske omsætning indgår i beregningen. Se nærmere i reglerne for fastsættelse af T/N renten  
 
Dato
T/N renten (pct.)
T/N omsætning (mio. kr.)
18-03-2019
51
15-03-2019
21
14-03-2019
21
13-03-2019
21
12-03-2019
25
Se graf
 
 
 

Ansvarsfraskrivelse

Finansrådet påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af det publicerede materiale på dette websted eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller andre årsager.

T/N satser

T/N på Nasdaq's website

 
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her