Forside Tal & Fakta Værdipapirmarkedet Erhvervsobligation...

Erhvervsobligationer

19. december 2014

Standardvilkår for enkeltudstedelser af erhvervsobligationer

 
Til gavn for udbredelsen af enkeltudstedelser af erhvervsobligationer har Finansrådet udarbejdet et sæt standardvilkår (”Terms and conditions for rate notes with representative for the noteholders registered under chapter 2 a of the securities trading act”), som har til formål at reducere de juridiske omkostninger i forbindelse med fremtidige udstedelser af erhvervsobligationer.
 
Standardvilkårene dækker alene ikke-kommercielle vilkår for obligationsudstedelser og er udarbejdet med udgangspunkt i de tilsvarende svenske vilkår på området, hvorved standardvilkårenes genkendelighed i markedet øges. Ud over standardvilkårene er der udarbejdet et sæt ”Model terms for general undertakings” med inspiration fra de finske vilkår på området. Disse ”Model terms for general undertakings” kan frit bruges som udfyldende vilkår i relation til standardvilkårene.  
 
Finansrådet understreger, at det er frivilligt, om man som udsteder ønsker at gøre brug af dette sæt vilkår. Standardvilkårene er blot en mulighed, som Finansrådet ønsker at stille til rådighed til gavn for udbredelsen af erhvervsobligationer.
 

Til download

”Terms and conditions for rate notes with representative for the noteholders registered under chapter 2 a of the securities trading act”
 
”Model terms for general undertakings”
 
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her