Forside Nyheder Nyt fra Finansråde... 2014 Nødvendigt IT-sikk...

Nødvendigt IT-sikkerhedsudspil fra regeringen

16. december 2014

Finansrådet er enig i behovet for en styrkelse af cyber- og informationssikkerheden i Danmark og støtter initiativerne i regeringens udspil. Erhvervslivet bør inddrages i det videre arbejde.

Regeringens lancering af en ”National strategi for cyber- og informationssikkerhed” indeholder initiativer inden for seks områder, der samlet set skal styrke sikkerheden for især de statslige myndigheder. 
 
”Det er meget positivt, at regeringen nu lancerer en national strategi for cyber- og informationssikkerhed,” siger Michael Busk-Jepsen, underdirektør og ansvarlig for digital infrastruktur og IT-sikkerhed i Finansrådet.
 
”For at kunne tackle den voksende trussel fra IT-kriminelle, er det dog helt afgørende, at det offentlige inddrager og samarbejder med det private erhvervsliv,” siger Michael Busk-Jepsen.

I Finansrådet ser vi den nye strategi som et nødvendigt skridt på vejen. Vi vil bidrage konstruktivt til at opfylde regeringens målsætninger som med fordel kan suppleres af andre initiativer – deriblandt etablering af et egentligt Nationalt Sikkerhedsråd,” påpeger Michael Busk-Jepsen.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her