Forside Nyheder Nyt fra Finansråde... 2016 European Business ...

European Business Game afholder semifinaler

5. april 2016

European Business Game i Danmark afholder de næste 14 dage semifinaler rundt om i landet. 47 gymnasier og 1.800 elever er med i konkurrencen.
 
European Business Game er en europæisk konkurrence for gymnasielever, der dyster om at etablere den bedste fiktive virksomhed. I løbet af skoleåret gennemgås hele processen fra idé og forretningsplan til markedsundersøgelse og finansieringsplan. European Business Game er en del af undervisningen. Eleverne arbejder i projektgrupper, hvor de anvender erhvervsøkonomisk teori fra den normale klasseundervisning til i praksis at etablere en fiktiv virksomhed.
 
Undervejs skal eleverne sparre med lokale banker og virksomheder, som stiller konsulenter og rådgivere til rådighed. Dermed sikres eleverne et førstehåndsindblik i de problemer, krav og opgaver, der hører med til at etablere sig som selvstændig, herunder emner som: ledelse, markedsføring, strategi og budget.
 
Bag European Business Game i Danmark står arrangør og hovedsponsor Finansrådet, Foreningen af Lærere i Erhvervsøkonomi (STX), Driftsøkonomisk Forening (HHX), Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling samt DI Handel.
 
Semifinalerne afholdes de næste 14 dage, hvor 47 gymnasier deltager.
 
 
For mere information kontakt Finansrådets pressechef Stine Luise Hansen på telefon: 3016 1009
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her