Forside Nyheder Nyt fra Finansråde... 2016 Finansrådet henter...

Finansrådet henter ny cheføkonom i Finansministeriet

30. august 2016

Finansrådet har ansat Niels Arne Dam som cheføkonom og underdirektør med ansvar for analyseteamet.
 
Niels Arne kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriet, hvor han har haft ansvaret for regeringens konjukturanalyser og økonomiske prognoser.
 
Herudover medbringer han solid erfaring fra ansættelser i blandt andet Økonomi- og Indenrigsministeriet og Nationalbankens økonomiske afdeling. Han er uddannet cand.polit. og har en ph.d. i økonomi.

Niels_Arne_Dam_Finansraadet.jpg


”Niels Arne skal med sin faglige tyngde og erfaring drive Finansrådets analysearbejde videre frem og desuden opbygge en solid analysefunktion - som er et fundament for Finansrådet. Jeg er rigtig glad for at få Niels Arne Dam med på mit hold,” siger Ulrik Nødgaard, adm. direktør i Finansrådet.
 
 ”Jeg glæder mig til at fordybe mig i sektorens dna og til at blive en del af et stærkt, og jo også forholdsvis nyt team i Finansrådet,” siger Niels Arne Dam, der desuden bliver del af den daglige ledelse i Finansrådet.
  
Niels Arne Dam starter den 3. oktober, og hans første opgave bliver at rekruttere et par økonomer til de i alt to ledige stillinger, der lige nu er i analyseteamet.
 
Yderligere oplysninger:
Pressechef Stine Luise Hansen
Tlf: 3370 1009
Mail: [email protected]
 
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her