Forside Politik Kommentarer 2009 Pas på phishing-ma...

Pas på phishing-mail i Danske Bank eller PBS’ navn

21. september 2009

Mange har i løbet af weekenden modtaget en e-mail, hvor det lader til, Danske Bank eller PBS er afsender. Dette er ikke tilfældet, men det er derimod et phishing forsøg, hvor svindlere forsøger at lokke kort- og andre privatoplysninger ud af folk.

Hvordan skal du forholde dig

Hvis du modtager en lignende mail, skal du:

  • Undlade at besvare mailen
  • Undlade at åbne det vedhæftede dokument

Har du allerede udfyldt og returneret dokumentet, skal du hurtigst muligt sørge for at få spærret det/de kort, du har afgivet oplysninger om.

Se den aktuelle phishing e-mail

-----Oprindelig meddelelse-----

Fra: VISA [[email protected]]
Sendt: 21. september 2009 02:08
Emne: Opret din kode til Verified by Visa eller MasterCard SecureCode

Sikker nethandel

Nu er det nemmere at handle i forretninger, der er tilmeldt MasterCard SecureCode og Verified by Visa. Verified by Visa og MasterCard SecureCode er indført som sikkerhedsstandard af de to internationale kortorganisationer i fællesskab. Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa kort eller MasterCard.

Øget sikkerhed i flere og flere forretninger Antallet af internetforretninger, der har indført den nye sikkerhedsstandard, stiger hele tiden verden over. Handler du tit i udenlandske internetforretninger, vil du jævnligt blive bedt om at anvende én af disse to sikre betalingsformer.

Opret din kode nu eller næste gang du handler Før du kan handle i internetforretninger, der benytter Verified by Visa og SecureCode, skal du enten oprette din kode her, eller næste gang du handler i en internetforretning, som anvender sikkerhedsstandarden.

Du skal downloade og udfylde formularen.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her