Forside Presse Pressemeddelelser 2009 Ny dansk formand f...

Ny dansk formand for europæisk netværk af bankuddannelser

5. oktober 2009

Knud Henning Andersen, underdirektør i Finansrådet og ansvarlig for uddannelsesafdelingen, er valgt som ny formand for den europæiske forening for bankuddannelser, EFPA, der står for European Financial Planning Association.

Valget af Knud Henning Andersen skete på EFPA's seneste bestyrelsesmøde i Barcelona. Knud Henning Andersen, der i forvejen sad i EFPA's bestyrelse, er valgt for en to-årig periode og overtager formandsposten fra spanieren Josep Soler-Alberti.

- Jeg vil arbejde for, at EFPA kan spille en mere aktiv rolle i forhold til EU og i forhold til andre samarbejdsmuligheder i Europa. Det betyder, at vi skal involvere os i en række projekter og være en aktiv spiller på en lang række områder, siger Knud Henning Andersen. 

EFPA's primære fokusområder er at forbedre de finansielle uddannelser og at de respektives landes bankuddannelser anerkendes ensartet på tværs af landegrænser. EFPA har i øjeblikket 11 medlemslande, men forventer at yderligere tre-fire lande tilslutter sig i løbet af kort tid.Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her