Forside Presse Pressemeddelelser 2012 Finansrådet hilser...

Finansrådet hilser ministerudspil velkomment

2. august 2012

Finansrådet hilser udspillet vedrørende et offentligt tilsyn med CIBOR-renterne fra erhvervs- og vækstminister Ole Sohn velkomment.

"I Finansrådet er vi udelukkende interesserede i at der er tillid til referencerenter som CIBOR-renterne. Vi hilser derfor ministerens udspil om et offentligt tilsyn velkomment. Et kompetent offentligt tilsyn kan være med til at genskabe tilliden til CIBOR-renterne og skabe ro herom. Finansrådet har tillid til CIBOR-fastsættelsen, men for os er det, lige som for ministeren, af afgørende betydning at også kunder og markedsdeltagere har det", siger Finansrådets direktør Jørgen A. Horwitz.

"Ro omkring CIBOR vil formentlig også kunne medvirke til, at vi kan få flere stillerbanker til CIBOR-renten eller andre referencerenter. Vi vil nu afvente ministerens redegørelse, lige som vi fortsat agter at offentliggøre en redegørelse, som vi tidligere har udmeldt. Og jeg vil igen understrege, at hvis disse redegørelser munder ud i ønsker om ændringer i regelsættet, vil Finansrådet naturligvis se positivt herpå", fortsætter Jørgen A. Horwitz.

 

Yderligere oplysninger:

Jørgen A. Horwitz gennem kommunikationschef David Bentow på tlf. 33 70 11 06.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her