Forside Presse Pressemeddelelser 2016 Finans Danmark er ...

Finans Danmark er nu en realitet

22. december 2016

Finansrådet, Realkreditrådet og Realkreditforeningen har i dag formelt besluttet at samle brancheorganisationernes aktiviteter i én ny fælles brancheorganisation.
 
Det betyder reelt, at Finans Danmark fra og med i dag repræsenterer hele sektoren. Samtidig blev koncernchef i Nykredit, Michael Rasmussen, enstemmigt valgt som Finans Danmarks første formand. Henholdsvis Peter Lybecker fra Nordea og Tonny Thierry Andersen fra Danske Bank er valgt som første og anden næstformand.
 
Finans Danmark skal arbejde for at skabe gode rammebetingelser for sektoren og herigennem understøtte vækst og beskæftigelse i Danmark samt bevare og udvikle et fortsat sundt og solidt dansk realkreditsystem.
 
Den nye organisation, der blev annonceret i begyndelsen af december 2016, skal desuden styrke sektorens faglige kompetencer, give større gennemslagskraft i forhold til de udfordringer, som sektoren står overfor, ikke mindst i forhold til den internationale regulering samt reducere omkostningerne i forhold til i dag. 
 
Ulrik Nødgaard og Ane Arnth Jensen udgør i fællesskab Finans Danmarks direktion som henholdsvis administrerende direktør og viceadministrerende direktør. Realkreditområdet får særligt fokus med egen bestyrelse samt eget realkreditsekretariat i Finans Danmark.

Arbejdet med at samle organisationerne i Finans Danmark er nu gået i gang.

Læs principprogrammet for Finans Danmark her.
 
Yderligere information kontakt:
Carsten Brink 3123 1654
Stine Luise Hansen 3016 1009
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her