Forside Presse Pressemeddelelser 2017 IT-sikkerhedsanbef...

IT-sikkerhedsanbefalinger skal styrke danske virksomheders konkurrenceevne

22. marts 2017

Virksomhedsrådet for IT-Sikkerhed har i dag præsenteret erhvervsminister Brian Mikkelsen for en række anbefalinger, der skal styrke IT-sikkerheden i danske virksomheder og gøre dem mere robuste i forhold til cyberkriminalitet. Det vil betyde færre omkostninger og øget tillid hos borgere og kunder, og det vil styrke virksomhedernes konkurrenceevne.

”I takt med den øgede digitalisering af samfundet, bliver IT-sikkerhed og ansvarlig håndtering af fx kundedata en stadig vigtigere konkurrenceparameter. Og de anbefalinger, som Virksomhedsrådet i dag har præsenteret, sigter målrettet på at understøtte netop den udvikling”, siger Michael Busk-Jepsen, medlem af Virksomhedsrådet for IT-sikkerhed og digitaliseringsdirektør i Finans Danmark.

De virksomheder, der har styr på IT-sikkerheden og er godt rustet til at modstå cyberangreb, vil være attraktive samarbejdspartnere, og det kan bane vejen for nye forretningsmuligheder og give øgede konkurrencefordele.

Anbefalingerne skal ses i lyset af Virksomhedsrådets overordnede vision om Danmark i førertrøjen i Europa, når det gælder borgernes tillid til virksomhedernes IT-sikkerhed.
 
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her